Lediga tjänster

VERKSAMHETSLEDANDE PRODUCENT

Brinner du för dans och vill vara med och utveckla dansen i Skåne och internationellt? Då är du kanske Memory Wax blivande producent!

Memory Wax arbetar med att skapa naturliga beröringspunkter till rörelsen och dansen i samhället. Vi producerar egna föreställningar för både barn och vuxna, bedriver turnéverksamhet nationellt och internationellt, workshops för olika målgrupper och arrangerar festivaler och framträdanden i stadsmiljö. Vi driver också löpande under året ett stort projekt för konstnärligt utbyte med ett kubanskt danskompani i Havanna på Kuba, vilket i nuläget har formen av ett EU-projekt. Inom ramen för detta arrangerar vi internationella samproduktioner, turnéer och en kulturfestival i Havanna.

Som producent på Memory Wax ingår du i ledningsgruppen tillsammans med de konstnärliga ledarna och arbetar med samtliga delar av verksamheten. Du ansvarar för planering, genomförande av projekt och evenemang, budgetarbete, ansöknings- och redovisningsarbete, kontrakt, turnéarbete, marknadsföring och pressarbete. Du har arbetsgivaransvar och driver det dagliga arbetet som innebär kommunikation med medarbetare, arrangörer, nätverk och publik samt logistisk planering och problemlösning i smått och stort.

Vi söker en person med stort intresse för dans, kultur och för producentyrket i sig. Du bör ha en relevant högskoleutbildning och/eller dokumenterad erfarenhet från producentyrket. För dig är både detaljer och helhet viktiga, du är en trygg, stresstålig och flexibel person som gillar utmaningar och trivs i teamarbete. Vi lägger stort värde i att du har ett eget driv och kan arbeta självständigt, samtidigt som du är mån om att förankra information hos dina medarbetare. Du är noggrann och strukturerad. Erfarenhet av internationellt arbete är meriterade.
Goda språkkunskaper i engelska är ett krav, kan du dessutom spanska är det ett stort plus.

Du har god datorvana och har kunskaper av att arbeta i layoutprogram och bildredigeringsprogram. Du har B-körkort.

Tjänsten är en projektanställning på heltid med start den 4/8 2014 och ett halvår framåt till att börja med. Fungerar allt bra för båda parter förlänger vi kontraktet. Lön enligt överenskommelse.

Låter det som ett jobb för dig?
Skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev senast den 25 maj 2014 till: producent@memorywax.com

(skriv Ansökan producenttjänst + ditt namn som rubrik i ämnesrutan)

 

Har du frågor och funderingar om tjänsten, vänligen kontakta Alexandra Hill på producent@memorywax.com