Aktuellt

INSIDE OUT TILL SÖRMLAND

21 mar 2023

Memory Wax lekfulla och poetiskt kraftfulla dansduett Inside Out visas på Nyköpings teater under fyra veckor i mars och april. Turnén startar måndagen den 20 mars, med dansarna Manuel Mora och Olo Tamayo. Turnén fortsätter i början av april med Jonas Örkner som vi tidigare sett i föreställningen, nu med en ny danspartner Alex Nagy.
Inside Out kommer att visas för över 2 000 barn och unga mellan 6 och 12 år i länet. Turnén genomförs i samarbete med Scenkonst Sörmland

PÅ TURNÉ MED DANS I STAN

9 mar 2023

Efter spelningar med Mitt lilla stora rum för förskolor på Fjälkinge bibliotek i veckan med Kristianstads kulturgaranti, bär det av den 10 mars mot Stockholm för en veckas turné i samarbete med DANSISTAN/CIRKUSISTAN. Vi spelar både offentliga föreställningar och skolföreställningar! Se aktuella datum genom att trycka på länken här ovan eller kolla i högerspalten på denna sida

PÅ TURNÉ MED DANS I NORD

17 feb 2023

Nu bär det av till Norrbotten med föreställningen Mitt lilla stora rum för turné med Dans i Nord. Jonas Örknér dansar och han kommer att möta barn och vuxna i Piteå, Boden, Arvidsjaur, Glommersträsk, Gällivare, Glommersträsk, Kiruna och Luleå.

SHAPES PÅ BYTEATERN I KALMAR

13 feb 2023

Premiär för oss att spela i Byteatern nya fina lokaler! Kom och se Shapes med Memory Wax och Danza Teatro Retazos den 13 februari kl.19.00. Arrangör är Kalmar Teaterförening och Scenkonst Kalmar i samarbete med Byteatern och Sensus.
Biljetter här!

PLAYGROUND PÅ EXPO:SCENKONST

9 feb 2023

Den 12 februari visar vi ett utdrag av vår föreställning Playground på EXPO:SCENKONST i Gummifabriken i Värnamo. EXPO:SCENKONST arrangeras av Riksteatern Skåne, Riksteatern Väst, Riksteatern Blekinge, Riksteatern Halland, Riksteatern Jönköpings län, Riksteatern Kalmar län och Riksteatern Kronoberg. Playground har premiär senare höst! Ser väldigt fram emot detta!

SHAPES PÅ SÖDRA SVERIGE DANS

1 feb 2023

Memory Wax helaftonsverk Shapes är en av fem föreställningar som blivit utvalda att medverka på Södra Sverige Dans – en ny sorts utbudsdag med fokus på danskonst för en vuxen publik. Missa inte detta tillfälle att ta del av fem hela föreställningar, publikutveckling, mingel och festivalkänsla! Arrangör: Danscentrum Syd och Riksteatern Skåne. 5 februari på Hässleholm kulturhus, mellan kl.11-20!

Se alla föreställningar