Aktuellt

MITT LILLA STORA RUM I HÖST

17 okt 2022

Höstens turné av Mitt lilla stora rum började den 6 september på Simrishamns bibliotek. Nu har vi spelat för barn och vuxna på Lunds-, Kävlinge-, Löddeköpinge och Veberöds bibliotek, både offentliga föreställningar och för förskolor. Denna vecka, och nästa, spelar vi för förskolor och bibliotek i Svalövs kommun. Sammanlagt spelar vi 45 föreställningar denna höst. Se gärna vår kalender för kommande föreställningar runt om i Skåne. Flertalet av dessa är dock skolföreställningar och ej offentliga.

Inside Out vecka

26 sep 2022

Dax för föreställningar av Inside out på Barnens scen i Malmö och på Älvkullen i Höör denna veckan. Skolföreställningar för hela slanten!

Dans i Nord, utbudsdag

3 sep 2022

Memory Wax’s föreställningar Mitt lilla stora rum och Inside Out medverkar på Dans i Nords utbudsdag den 9 september i Piteå och är en del av deras aktuella utbud för barn och unga i Norrbotten.

Malmöfestivalen – pop ups

15 aug 2022

Tillsammans med Danza Teatro Retazos från Kuba presenterar vi tre olika pop-up föreställningar på olika platser under Malmöfestivalen den 18 och 19 augusti. Upplev dans och musik på en koncentrerad yta mitt i Malmös härliga puls. 10 minuters rörelseöverraskning! Se spelplatser i kalendern till höger!

Superduper Sommar

5 aug 2022

Ni har väl inte missat Superduper Sommar i Folkets Park i sommar!?
Det finns fortfarande några programpunkter kvar att se. En av dessa är Memory Wax föreställning Inside Out den 10 augusti, kl.13.00.
Ta med hela familjen! Fri entré!
Läs mer om Superduper sommar här.

Inside Out utomhus i juli

1 jul 2022

Inside Out spelar i Ekestads Folkets Park den 10 juli och den 12 juli i Malmö Sommarscensprogram kl.15 i Cronhielmsparken och kl.19 i Varvsparken i Västra Hamnen. Fantastiskt med utomhusföreställningar utan restriktioner och förhoppningsvis sol och värme! Här möter ni dansarna Daniel och Jonas, ett personligt dansmöte som berör, för hela familjen. Och varför inte ta med lite fika! Läs mer om Malmö Sommarscens gedigna program här!