Aktuellt

Tránsitos Habana

8 maj 2024

Den 25 maj – 1 juni är det dax! Då genomför vi den 9:e upplagan av festivalen och det internationella kulturutbytet Tránsitos Habana – Skandinaviska kulturdagar på Kuba. I år i samarbete med ASSITEJ World Congress och Young Dance Network. Tránsitos Habana kommer att vara värd för aktiviteter i ASSITEJs officiella program samt genomföra vårt eget program. Programmet innehåller workshops, föreställningar, möten och samtal samt familjeaktiviteter med medverkande artister från Argentina, Brasilien, Kuba, Mexiko, Polen, Spanien, Sverige och Tyskland.

Stor Prick Liten Prick i Svedala och Bara

20 apr 2024

Vecka 16 och 17 spelas Stor Prick Liten Prick i Svedala och Bara. På bilden har vi fångat Rumiko och Olo i glad förberedelse innan föreställning i Svedala. Roligt att vara tillbaka på en av platserna där föreställningen utformades med hjälp av Svedala kommuns bibliotek och deras projekt ”Läs med alla sinnen” – ett projekt som syftar till att undersöka hur barns språk och fantasi kan få näring ur berättelser och upplevelser.

SCENKONSTDAGAR I VÄSTRA GÖTALAND

17 apr 2024

17 april presenterades Stor Prick Liten Prick på Scenkonstdagarna för barn och unga i Kulturhuset Bergsjön. Olo, Rumiko och Liv var där och framförde ett utdrag ut föreställningen och träffade en massa trevliga producenter och arrangörer.

Hej Karlshamn och Sölvesborg!

10 apr 2024

Daniel och Mitt lilla stora rum åker på turné i nästa veckan och spelar 8 föreställningar i Karlshamn och Sölvesborgs kommun. På bilden ser ni Nelly Nilsson Nybergs fina vykorts design som uppmuntrar till pyssel och dialog även när barnen kommer tillbaka till förskolan eller när de kommer hem.

Stor prick, liten prick

8 apr 2024

Äntligen ska vi träffa publiken på Barnens scen i april! I samarbete med Malmö Kulturförvaltning och Kulturell Allemansrätt spelar vi Stor prick, liten prick för förskolorna på vår hemmascen.
Veckan avslutas på lördagen den 13 april med en offentlig spelning kl.14.00! Varmt välkomna! Boka biljetter här!

ABC WORKSHOP

6 apr 2024

Våren är äntligen här och vi kör snart igång med våra ABC dansworkshops! Under två veckor i april möter vi elever och lärare på skolor runt om i Svedala kommun.