Aktuellt

Malmöfestivalen – pop ups

15 aug 2022

Tillsammans med Danza Teatro Retazos från Kuba presenterar vi tre olika pop-up föreställningar på olika platser under Malmöfestivalen den 18 och 19 augusti. Upplev dans och musik på en koncentrerad yta mitt i Malmös härliga puls. 10 minuters rörelseöverraskning! Se spelplatser i kalendern till höger!

Superduper Sommar

5 aug 2022

Ni har väl inte missat Superduper Sommar i Folkets Park i sommar!?
Det finns fortfarande några programpunkter kvar att se. En av dessa är Memory Wax föreställning Inside Out den 10 augusti, kl.13.00.
Ta med hela familjen! Fri entré!
Läs mer om Superduper sommar här.

Inside Out utomhus i juli

1 jul 2022

Inside Out spelar i Ekestads Folkets Park den 10 juli och den 12 juli i Malmö Sommarscensprogram kl.15 i Cronhielmsparken och kl.19 i Varvsparken i Västra Hamnen. Fantastiskt med utomhusföreställningar utan restriktioner och förhoppningsvis sol och värme! Här möter ni dansarna Daniel och Jonas, ett personligt dansmöte som berör, för hela familjen. Och varför inte ta med lite fika! Läs mer om Malmö Sommarscens gedigna program här!

Tránsitos Habana på Kuba

17 maj 2022

Äntligen är det dax för festival den 23-29 maj 2022 i Havanna efter uppehåll på grund av pandemin. Vi startar programmet med samarbeten och workshops i skolor i gamla Havanna med artister från Skandinavien och Kuba och avslutar veckan med uppträdanden och aktiviteter för hela familjen. Den 27:e kommer det att vara en invigningsceremoni med invigning av två utställningar som tillhandahålls av Svenska ambassaden som också stöttar festivalen.

Inspirationsdag

16 maj 2022

Den 18 maj medverkar vi med ett utdrag av vår föreställning Mitt lilla stora rum på Region Skånes inspirationsdag – Med orden växer världen. En dag för alla som arbetar språk– och läsfrämjande i Skåne för små barns språkutveckling. En dag fylld med workshops, dans och erfarenhetsutbyte. Här kommer vi tillsammans med Svedala och Ystads bibliotek presentera vårt samarbete kring Experimentspåret med dans på biblioteken under våren 2022.

Dans i Folkets Park

12 maj 2022

Den 17 maj är det Förskolans Språkvecka i Malmö och Malmö stad arrangerar flertalet aktiviteter för ca 800 barn i Folkets Park. Barnen får uppleva musik, dans och cirkus m.m under tre intensiva timmar. Fantastiskt! Vi dansar loss i plaskdammen kl.9.30, 10.30 och 11.30.
Vi ses där!

Se alla föreställningar