Aktuellt

Premiär! Stor prick, liten prick

30 nov 2023

Äntligen är det dax för premiär på vår nya barnföreställning Stor prick, liten prick, på In-discourse den 6 december kl.10. Med inspiration av den japanska konstnären Yayoi Kusamas universum av prickar bjuder vi in till en suggestiv danskonstföreställning. Vi tar steget in i det okända var kreativiteten och leken är våra livlinor. De tar oss framåt, bakåt, inåt och utåt. Vi lär känna oss själva och vår omvärld, vårt eget fantastiska universum.

Enestående festival, Danmark

26 okt 2023

Mitt lilla stora rum medverkar på Danmarks största monologfestival: ENESTÅENDE – SOLO PERFORMANCE FESTIVAL 2023 den 4 och 5 november i Aarhus och Randers. Här presenteras både danska och internationella föreställningar framförda av en enda artist på scen. Programmet riktar sig till både barn och vuxna.

Höstlovs mys i Göteborg

26 okt 2023

Höstlovs mys med Mitt lilla stora rum och Daniel Staley på Kulturhuset i Bergsjön den 30 oktober. Hösten är här och det är dax att boka in fler kulturupplevelser som kan värma och beröra oss när kylan kryper på. Hjärtligt välkomna!

Workshops, ny barnföreställning

22 okt 2023

I samarbete med biblioteken i Svedala och deras projekt Läs med alla sinnen utvecklar vi vår nya föreställning Stor prick, liten prick. Förra veckan mötte vi Pilbågens förskola som fick ta del av vår skapande process. Stort tack för fina dialoger, perspektiv och fruktstund!

Skolscen Sydost + fortsatt turné

15 okt 2023

Mitt lilla stora rum medverkar på Skolscen Sydosts utbudsdag den 18 oktober och spelar för Karlshamn kommuns förskolor den 19 oktober. Ni kan även se föreställningen kommande vecka på Rydgårds bibliotek, Ströveltorps bibliotek och Vejbystrands bibliotek.

Mitt lilla stora rum, Rosengård

30 aug 2023

Samarbetet med Drömmarnas hus fördjupas och vi spelar Mitt lilla stora rum för förskolan (5-åringar) mellan den 18-22 september. Läs mer om deras verksamhet här!
Veckan avslutas med en familjeföreställning på Rosengårds biblioteket kl.14.00 lördagen den 23 september.