29 okt 2019

LEDIG TJÄNST! – kommunikatör

Memory Wax söker kommunikatör

Danskompaniet Memory Wax har sin bas i Malmö, Folkets park och arbetar med att skapa naturliga beröringspunkter till rörelsen och dansen i samhället. Vi producerar egna föreställningar för både barn och vuxna, bedriver turnéverksamhet nationellt och internationellt, workshops för olika målgrupper och arrangerar festivaler och framträdanden i offentliga miljöer.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för textbearbetning och språk. Som kommunikatör på Memory Wax arbetar du sida vid sida med vår producent och kompaniets två konstnärliga ledare. Du ansvarar för att ta fram långsiktiga kommunikationsstrategier, arbeta med sociala medier, utveckla marknadsföring och digital kommunikation. Skriva texter och ansvara för publicering via relevanta medier och kanaler. 

Ditt ansvar är också att skriva ansökningar och leda arbetet med materialinsamling i samband med ansökningsprocess. 

Tjänsten innebär även att projektleda och koordinera delar av verksamheten. 

Vi söker en person med stort intresse för dans, kultur och för kommunikatörsyrket i sig. Du bör ha en relevant högskoleutbildning och flerårig dokumenterad erfarenhet av att arbeta som  kommunikatör, helst från kulturfältet. Vi ser gärna att du lett och arbetat i projektform.

För dig är både detaljer och helhet viktiga. Du är en trygg, stresstålig och flexibel person som gillar utmaningar och trivs i teamarbete. Vi lägger stort värde i att du har ett eget driv och kan arbeta självständigt, samtidigt som du är mån om att förankra information hos dina medarbetare. Mycket goda språkkunskaper i engelska är ett krav, kan du dessutom spanska är det ett plus.

Tjänsten är visstidsanställning på 6 månader. Tjänstegrad 80 %. Med möjlighet till förlängning och ökad tjänstegrad. Tillträde 8 januari 2020.

Låter det som ett jobb för dig?
Skicka in ditt CV tillsammans med ett personligt brev senast den 17 november till: emma@memorywax.com (skriv gärna Ansökan kommunikatörstjänst + ditt namn som rubrik i ämnesrutan)

Intervjuer kommer ske under december månad. 

Har du frågor och funderingar om tjänsten, vänligen kontakta Emma Therkelson på emma@memorywax.com

13 sep 2019

ABC på höst-turné

Missa inte höstens föreställningar av ABC! 14, 17, 18, 19 & 24 september på Barnens scen och vidare på fortsatt turné. Boka biljetter här!

21 aug 2019

Sverigepremiär! Med vår svensk/kubanska föreställning Shapes!

Den 4 september är det Sverigepremiär för Shapes, på Lunds Stadsteater, med en efterföljande turné i Skåne och Östergötland. Shapes är vår tredje samproduktion med danskompaniet Danza Teatro Retazos, som är baserade i Havanna, Kuba. Vi fyller 15 år i år! Kom och fira med oss! Se vårt turnéschema och boka biljetter här!

8 jul 2019

Zun Zun – det låter i sommar i Malmö!

Memory Wax och Teater Sagohusets barnföreställning Zun Zun – det låter! på Sommarscen Malmö (9-13 juli) och Malmöfestivalen (13 aug). För alla från 3 år!

Tillsammans utforskar vi ljud, liv, rörelse och känslor, tystnad, vila, stillhet och lugn – gestaltat genom en skådespelare, en musiker och en dansare. Åsa, Åsa och Oscar bjuder in er till en riktig Zun Zun-värld!

27 maj 2019

Claroscuro till Danmark!

Den 16 juni spelar vi Claroscuro på Randers Egns barnteaterfestival i Danmark. Har du vägarna förbi kom och ta del av denna härliga festival, gratisbiljetterna bokar du här!

1 maj 2019

Claroscuro på Söndagsteater på Lindängen

Missa inte Söndagsteater på Lindängen, vi spelar vår föreställning Claroscuro den 12 maj. Välkomna!
Det är fri entré men alla måste ha en biljett. Dessa hämtas ut på Lindängenbiblioteket, Munkhättegatan 170 i Malmö.