Aktuellt

Mitt lilla stora rum, utbudsdag 5/10

19 sep 2021

Mitt lilla stora rum medverkar på Riksteatern Skånes Scenkonstdagar för Barn & Unga i Skåne den 5 oktober. Eventet är digitalt! Ni hittar mer info på Riksteatern Skånes hemsida.

Mitt lilla stora rum till Vara

17 sep 2021

Mitt lilla stora rum gästar Vara konserthus den 18 september med familjeföreställningar kl. 11.00 och 12.30. Läs gärna mer om föreställningen här.

Inside Out på turné!

8 sep 2021

Inside Out på turné! Vi spelar på Barnens scen: 9-10 september, på Dansstationen: 12 september och i Falkhallen/Falkenberg: 15-16 september. Äntligen får vi träffa publiken igen! Ser så fram emot detta!

Young Dance Market, 1-2 sept

23 aug 2021

Äntligen är hösten igång och vi rivstartar med showcaset Young Dance Market ! Tillsammans med Scesam, Freestyle Phanatix och Danscentrum Syd presenterar vi aktuell dans för barn och unga, för internationella och nationella arrangörer. Arrangemanget presenteras utomhus i härliga Folkets Park i enlighet med restriktioner och handspriten i högsta hugg. Medverkande grupper: Bobbi Lo produktion, Dansstationens turnékompani, Emma Ribbing, Freestyle Phanatix, Gazart, Memory Wax, Skånes Dansteater och Teater Sagohuset m.fl.

Playground WhatsApp series

28 jun 2021

Våren och sommaren 2021 startade Memory Wax och det kubanska danskompaniet Danza Teatro Retazos en grupp i appen WhatsApp med anledningen att hitta nya sätt att arbeta med föreställningen Playground på grund av pandemins restriktioner. Resultatet är ett antal lekfulla filmer. Läs mer om Playground och se filmerna här. Följ oss på Facebook eller Instagram för möjligheten att vara med och interagera.

Ung i sommar hos Memory Wax

14 jun 2021

I sommar tar vi emot 20 stycken feriearbetare från Ung i sommar. Under praktiken kommer de bl.a. att få se hur det är att arbeta som dansare i ett kompani och hur det går till att skapa en föreställning. Ledare är våra dansare Daniel Staley och Jonas Örknér.